Hoppa direkt till innehållet

Mixade pixlar

Kategori: Foto/Film
När: 1 - 30 november

Storgatan 3
891 33 Örnsköldsvik

Vägbeskrivning

info@canvasandcork.se

Skicka epost

Arrangör: Canvas & Cork

Vägbeskrivning på google-kartor

Mixade pixlar

Kategori: Foto/Film
När: 1 - 30 november

Storgatan 3
891 33 Örnsköldsvik

Vägbeskrivning

info@canvasandcork.se

Skicka epost

Arrangör: Canvas & Cork

Vägbeskrivning på google-kartor

Beskrivning

Hans Ölander

Jag heter Hans Ölander och är född i Stockholm 1952 och började fotografera med systemkamera 1971. Sedan dess har det varit min huvudsakliga hobby. Det jag fotograferar allra mest är natur och det kan vara både landskap, djur och växter. Naturen erbjuder många överraskningar och skiftningar med årstider, väder och tid på dygnet. Efter att ha bott 20 år i södra Hälsingland, flyttade jag tillbaka till Stockholm och efter det, Solna. Min fotoverksamhet, genom den enskilda firman Catchpix, består idag av bild- och printförsäljning, bröllopsfotograferingar, utställningar, föreläsningar/bildvisningar och fotokurser/workshops (med Anders Dahlin). Dessutom erbjuder jag skanning av bilder från dia och negativ film eller direkt från en papperskopia.

Anders Dahlin

Född i Sundbyberg och uppvuxen i vackra Nordingrå, hjärtat av Höga Kusten.
Att fotografera och vistas i naturen är livskvalitet för mig. Har haft förmånen att få arbeta som fjäll och naturguide under många år och då var det den svenska och norska fjällkedjan som var min arbetsplats. Sedan år 2011 är det nu kustlandskapet och främst då Höga Kusten som är mina fotomarker.
Som fotograf är det i landskapet som jag trivs som bäst när jag söker mina motiv, allt ifrån de stora vyerna till det intima landskapet, mindre utvalda utsnitt ur det stora.
Jag har på senare år försökt att hitta andra sätt i mitt fotograferande för att kunna dela med mig av de intryck och känslor jag upplever under mina besök i naturen. Att fånga stämningar, ljus, färger, linjespel och former i landskapet. Även att våga experimentera mera med bilden än att det bara blir en avbildning rakt upp och ner av det jag vill förmedla till betraktaren.
Min fotoverksamhet består idag av bild- och printförsäljning, utställningar, föreläsningar/bildvisningar och fotokurser/workshops.

Evenemangstillfällen

  1. fre, 1 november 2024
    1. 14:00 - 23:00
  2. lör, 2 november 2024
    1. 14:00 - 23:00
  3. sön, 3 november 2024
    1. 14:00 - 23:00
  4. fre, 8 november 2024
    1. 14:00 - 23:00
Vägbeskrivning på google-kartor

Mer från Canvas & Cork

Vi sparar lite information (Cookies) i syfte att ge dig en skönare webbupplevelse

Dessa kan inte väljas bort och används för språkval och i säkerhetssyften.

Används för att hålla reda på vilka evenemang som besökts, raderas när webbläsaren stängs.